Uh

Jedva skontah gdje sam kad mi se otvori novi blogger, prodje i godina dok nadjoh svoj blog i kuda dalje rodjace?

Elem…

Sta sam radila, gdje sam bila? Koga sam vidjela? S(u) kim sam se cula?

Ma nista vala…bezze…klasika. Dan za danom…kuca, posao, kuca, tv, knjiga…vikendom kafana i drustvo.

Bilo je kupanja na jezeru, nije bilo otvorenih bazena. Zatvorili sve i jedan zbog raznoraznih bakterija u vodi. Sta li smo tek na jezeru pokupili???

Elem, ozenio mi se prijatelj…i prijateljica se udala (ne sa tim prijateljem)…ustvari dvije prijateljice se udale (ni ova nije za onog prijatelja). I ozenila mi se dva prijatelja, jedan za drugog.

I provedoh ljeto po svadbama, sve tudje, ni jedna moja.

Haj nema veze, nekad cu i na svoju valjda docekati da odem, kao pocasni gost. Zvijezda veceri.

Nisam uhvatila buket, nisam ni pokusavala…to ostavljam mladjima, do njih je sada…

Ustvari na jednoj svadbi sam se okrenula na drugu stranu kad je poletio u zrak, na drugoj nisam ni bila u krugu pobjesnjelih cura jer je mlada bacala neki bezze buket. Onaj svoj pravi je zadrzala da ima za uspomenu a nama je bacila buket ruza. Ma nije ni buket pravi, 3 ruze. Mogu ja to sebi i sama kupit, svaki dan u prodavnici, ako treba. Buket od 12 ruza, koje hosH boje, $8.99. Jos cu se bacat za buketom od 3 ruze…ne pada mi na pamet. Na ovoj zadnjoj svadbi, kod dva jarana, nije ni bilo buketa. Kazu da im je to ‘pravi kicH’. Haj reko, meni jos bolje…manje me glava boli.

Uglavnom, eto…ma bezze skroz. Dan za danom…

Jah, i unistila sam tati bastu dok je bio na odmoru. Sve susa spalila a fakat sam se trudila i zalijevala i pricala sa biljcicama al’ dzaba kad je zvizdan bio upek'o i sve spalio.

Stvarno mi ne treba ni biljke nit zivotinjice davati u ruke, sve pobi…

Katastrofa!

phata
Single white female

17 komentara

  1. @alan: pa ja ba, neki buketic, moze u oko stat, jos sad treba da se potucem sa nekom alapacom radi 3 ruze 🙂

    @jenix: joj djes mi jaranice, kako mi zivis? ma hajde doci ce i nama neko ruke 😉 cuvaj se (K)

    @student: hej znas ti da se meni blizi ljeto 30., bolje ti je da ne govoris takvo sto 😉 i hvala!!

    @miss A: fakat tako bilo, svi se znaju, svako sa svakim a niko nikoga ne ozeni 😉 a sto nisi doletila, ja bi bas volila…nego bona, kako je bebacH…posalji koju fotkicu na mail 😉 pusa!

    @dulchy: rospija, bem li joj…uh! 🙂 i meni je drago sto sam koju napisala i docekala da mi se moji dragi blogeri jave (K)

    @dnf: ja cu vala ako ikad budem imala svoju kucu i bascHu, il’ sljunak il’ beton all over the garden 😉 i hvala, drago mi je opet biti s vama 😉

    @traty: joooooj bonicko, nemas pojma koliko sam te pozelila i koliko sam puta na tebe pomislila i sve de da joj cibnem mail, de da sta napisem na blogu, de ovo de ono…i eto, prodje mjeseci i mjeseci…izvini 🙁 drago mi je da sve pod kontrolom 😉 cuvaj se (K)

  2. @supersemsa: sreca pa se blizi jesen, cak i je i kisa neki dan pala pa je odmah sve zivnulo 🙂 gledala sam slike, super mi izgledate…i ja planiram koju poslati ovaj vikend 😉

    @pujdo: uh uh ne ureklo se 😛

    @vecky: jel bas??? ih onda mi nema pomoci 😉

Komentariši