beats by dre cheap

Morgen!

Ili je abend kod vas?

Koje god da je doba, pozdrav!

Stvarno bi trebala cesce osvjezavati blog, makar da login i pw ne zaboravim? Preznoji se dok skontah koja je sifra...obli me hladan znoj. Odmah pomislih da ce me blokirati nakon x pokusaja pa ce mi se skroz zakljucati profil...i onda cu morati ganjati administratora...a to sigureno ne bih, i onda me ne bi bilo ni nakon...???? Pojma nemam ni kad sam zadnji pit osvjezila blog? Ima tu mjeseci i mjeseci...

Mamma mia here I go again...my, my...how could I resist ya??? Mamma mia does it show again???? My my, just how much I missed ya!!!!

Jeste gledali taj filmic? Meni se Meryl Streep pravo svidjela u ovoj ulozi...

NidZe veze...'nako mi dodje da spomenem ovaj film?

Heeeeeej...ja se napokon uselila u stan!!!! Mislim da se useljavam u stan odkad sam otvorila blog? Strahota!

Ali docekah i to...Jesam vala uselila se, i ja i stvari, i mLogo nam je lepo, bre. Imamo kuhinju, i dnevnu, i dvije spavace. Jes jes, dvije spavace, dobro ste procitali. A i dva kupatila, da, da...A imamo i posla dok to sve ocistimo. Al' haj, nema veze. Nekad ja to, onako usput mlatnem krpom :) A i ja sama pa se ne isprlja toliko, pazim ja da mi je cisto, makar zategnem ako mi slucajno ko naleti, da se ne sramotim. Ono ostalo poguram u ormar i zatvorim vrata, i blokiram vrata stolicom da nenajavljeni gost ne proviri.

Inace nista...

Muz = 0

Djeca = 0

Kucici / macici = 0 (jos mi samo treba da i za njima cistim)

Mikser = 1 (slika prilozena)

Jah, imam crveni misker, 'nako za ukrasa. To ako mi slucajno koje (neozenjeno) musko dodje u stan da pomisli da sam ja vrijedna, prava domacica, da cu mu svaki dan ponesto smiksati...

A sta ima veze, nek misli, i to je za ljude, jelte?

A jesam veceras smiksala puno kolacica...slika nije prilozena, mrsko mi bilo slikati, vjerujte mi na rijec. Neka akcija na poslu, prodaja raznih peksimeta pa sve ide za djeciju bolnicu. Ja nedam svog kolacica ispod $1...dolar po dolar...ih, nakupit ce se tu fina svota u dobrotvorne svrhe.

Et' to je to...cica mica gotova prica?

Phata
http://amanzaman.blogger.ba
30/09/2008 05:57